Friday Attitude Mauritius

Mauritius - Oostkust - Trou D'Eau Douce

Travis header

Vergelijk de prijzen van Friday Attitude Mauritius en bespaar:

Friday Attitude - Mauritius

Staat Mauritius al enige tijd op jouw vakantie bucketlist? Verblijf dan bij het vernieuwde hotel Friday Attitude: dit hotel is in 2014 volledig gerenoveerd. Geniet van een all-inclusive vakantie op deze prachtige bestemming, nu voor een hele voordelige prijs. Het hotel wordt Friday Attitude genoemd omdat het er áltijd als een vrijdag voelt. Dat betekent: vrijheid, heerlijk eten en genieten!

Comfortabele kamers

Het hotel is gelegen aan een breed zandstrand waar je optimaal kunt genieten. Je verblijft in een van de standaard kamers voor twee personen (en eventueel één kind t/m 12 jaar) waar je van allerlei faciliteiten kunt genieten. Je hebt bijvoorbeeld een eigen gratis gevulde minibar, een gratis kluisje, satelliet-tv, Wifi en nog veel meer. Ook kun je genieten van een eigen balkon met uitzicht.

Prachtige plek

Op Mauritius verveel je je nooit. Je staat vanaf het hotel bijna direct op het strand. Een frisse duik in de azuurblauwe zee is dus zo gemaakt. Bij het hotel kun je allerlei excursies boeken. Ga bijvoorbeeld mee op een uitstapje naar het noorden waarbij je binnen één dag de highlights van het noorden bekijkt. Deze excursie is te boeken met een bezoek aan de hoofdstad Port Louis.

Van plan om Mauritius te bezoeken? Verblijf dan in het charmante gerenoveerde hotel Friday Attitude. Je verblijft op basis van all-inclusive, lekker makkelijk!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel