Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Tanzania - Zanzibar - Pwani Mchangani

Travis header

Neptune Pwani Beach Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Neptune Pwani Beach Resort & Spa - Zanzibar

Soms zijn er van die vakantiestulpjes die simpelweg helemaal perfect zijn. Neptune Pwani Beach Resort & Spa is zo’n plek! Het ligt direct aan een hagelwit strand met wuivende palmbomen en turquoise zeewater. Het resort is prachtig ontworpen met Afrikaanse witte huisjes, rieten daken en houten vlonders. De ultieme all-inclusive formule zorgt ervoor dat je op alle manieren, optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie!

Fijne faciliteiten in een prachtige tuin

De accommodaties liggen verspreid in de weelderige tuin. Rust en ruimte zijn woorden die niet vreemd zijn bij Neptune Pwani Beach Resort & Spa. In je huisje, in Zanzibar stijl ingericht, herontdek je wat comfort en luxe is. Alle kamers hebben een eigen balkon of zitje en je kunt kiezen voor zeezicht of ligging tegen de heuvel. In de suite heb je ook een huiskamer en een badkamer met jacuzzi. All-inclusive omvat werkelijk bijna alles: van de ligbedjes en de kajaks tot het heerlijke eten en drinken in buffetrestaurant Pwani (internationaal), drie à-la-carterestaurants (Italiaans, Indiaas en Thais), 3 bars en een snackbar. Alleen het à-la-carterestaurant Samaki (Internationaal en vis) is tegen betaling. Keuze genoeg dus voor de lekkerbekken onder ons.

Veel te doen en te zien

Op het complex zijn twee zwembaden, een kinderbad en een heerlijke spa met uitzicht op de oceaan. Verder biedt Neptune Pwani Beach Resort & Spa diverse sportfaciliteiten, waaronder zeilen en duiken; de wereld op en onder water is prachtig bij Zanzibar. Maar het is ook gewoon mooi en heerlijk om over het strand te wandelen. Natuurlijk wil je ook wat van het eiland zien. Vraag daarom in je hotel naar excursies, zoals een dagje Stone Town, de geboorteplaats van Freddie Mercury.

Home > Hotels en appartementen > Neptune Pwani Beach Resort & Spa