Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Boutique Hotel 't Klooster

Boutique Hotel 't Klooster

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Boutique Hotel 't Klooster op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Boutique Hotel ’t Klooster - Curaçao 

Wil je vakantie vieren in een voormalig klooster? Boek dan een kamer in Boutique Hotel ’t Klooster op Curaçao. De binnenplaats is omgetoverd tot loungeruimte, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en af kunt voelen in het kleine zwembad. Maak gebruik van de buitendouche en ga daarna vooral op stap, Curaçao heeft namelijk veel te bieden!

Ligging in Pietermaai

Boutique Hotel ’t Klooster ligt in Pietermaai, een wijk in Willemstad. Pietermaai wordt vaak vergeleken met SoHo in New York vanwege het hippe karakter. Hier kun je een terrasje pakken, winkelen of simpelweg cultuur opsnuiven. Daarnaast kun je zo naar de overige plekken van Willemstad wandelen, bijvoorbeeld om de bekende pontjesbrug te bekijken. Voor een rustiger dagje kun je naar het strand, op slechts 350 meter van het hotel.

Eten en drinken

Een verblijf bij Boutique Hotel ’t Klooster kan op basis van logies óf logies en ontbijt. Daarnaast beschikt het hotel over zowel een bar als een restaurant dat van maandag t/m vrijdag open is. Het hele hotel heeft een relaxte, tropische sfeer en dit is ook doorgetrokken in het restaurant. Verder kun je natuurlijk ook een heerlijke maaltijd nuttigen buiten het hotel. Mundo Bizarro in Pietermaai is echt een aanrader, maar verspreid over heel Pietermaai zitten veel leuke cafés en restaurants.

Home > Hotels en appartementen > Boutique Hotel 't Klooster