Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bloozz Resort Bonaire

Bloozz Resort Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Bloozz Resort Bonaire op Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Bloozz Resort Bonaire - Kralendijk

Dit gloednieuwe resort op Bonaire met eigen duikschool en magnazwembad opent per november 2022. Jij kan als een van de eersten naar dit prachtige appartementencomplex. Met een ideale ligging tegenover het bekende Bachelor's Beach en vlak bij het centrum van Kralendijk, kom je hier niets te kort!

Magnazwembad met comfortabele loungebedden

Bloozz Resort Bonaire beschikt over een prachtig magnazwembad. Dit houdt in dat de waterkwaliteit door magnesium wordt gereguleerd in plaats van chloor. Beter voor het milieu én voor jouw huid. Rondom het zwembad vind je voldoende comfortabele ligbedden en balinese loungesets. Maar ook op het strand sta je binnen enkele minuten. De zee nodigt uit voor een middagje snorkelen of als je meer wilt zien van de onderwaterwereld kun je terecht bij de duikschool van het resort.

Moderne kamers

Wanneer je bij Bloozz Resort Bonaire verblijft, heb je de keuze uit diverse appartementen. Daarbij kun je kiezen uit een 1-kamer en 3-kamerappartement met tuinzicht, zeezicht, zwembadzicht of gedeeltelijk zwembad en zeezicht. Alle kamers hebben een moderne uitstraling met comfortabel bed, een Nespresso apparaat en nette keuken. 

Daarnaast is er een 4-kamer penthouse te boeken met standaard zeezicht, gratis bedraad internet op de kamer én last but not least: een dakterras met plunge pool, cabana, loungestoelen en een keuken met grote buitentafel. Je maakt je verblijf bij Bloozz Resort Bonaire zo luxe als je zelf wilt!

Let op: Omdat het resort nog niet geopend is, zijn de foto's artist impressions.

Home > Hotels en appartementen > Bloozz Resort Bonaire