Royal Horizon Ponta Sino

Kaapverdië - Sal - Santa Maria

Travis header

Royal Horizon Ponta Sino - Kaapverdië

Een gloednieuw hotel op het Kaapverdische eiland Sal opent in november 2020. In dit spiksplinternieuwe 5-sterrenhotel vind je alle luxe die je nodig hebt en daarnaast is de ligging ideaal direct aan het strand en vlakbij het gezellige Santa Maria. Ben jij een van de eerste gasten van dit heerlijke all-inclusive hotel?

Betaalbare luxe

Naar Kaapverdië ga je als je even helemaal tot rust wil komen en wil genieten van zon, zee en strand. Het hele jaar door is het hier rond de 25 graden of warmer, dus van warm weer ben je altijd verzekerd. En wat is er dan lekkerder dan verblijven in een luxe hotel waar je 100% kunt relaxen? Royal Horizon Ponta Sino is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor de rustzoekers is het een ideaal hotel met een apart Adults Only gedeelte. 

Volop zwemplezier

Wie van zwemmen houdt, houdt van Royal Horizon Ponto Sino! Er is een infinity lagoon pool aanwezig van maar liefst 3500 m², een olympisch zwembad, een tropical river, een zwembad van 1800 m² in het Adults Only gedeelte, een kinderzwembad en het is direct gelegen aan het strand waar je kunt zwemmen in de zee. Neem een snorkelset mee en laat je verrassen door de prachtige visjes.

 

 

Home > Hotels en appartementen > Royal Horizon Ponta Sino