All-Inclusive Bonaire
Zomervakantie Regio Zuid

Travis header

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

15 juli 2023
9 dagen
Bonaire, Bonaire
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

15 juli 2023
9 dagen
Bonaire, Bonaire
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

All-inclusive genieten op Bonaire doe je bij het luxe Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire. Dit populaire 4-sterrenhotel is het grootste resort van het hele eiland en beschikt over genoeg faciliteiten voor één of meerdere weken relaxen! Ontdek de rustige en exotische omgeving van het hotel door middel van een leuke excursie of gewoon vanuit je luie stoel aan het water. De keuze is volledig aan jou!

Duurzaam: Travelife Gold

Bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire kun je kiezen uit vier verschillende kamers: Junior Suite Laguna, Junior Suite zwembadzicht, Grand Suite Laguna en Grand Suite Ocean. Deze suites zijn ruim opgezet (52 m²) en beschikken over een prachtig uitzicht over de lagune of de oceaan. Het bijzondere aan het resort is dat het beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold waarmee verzekerd wordt dat er maatregelen worden getroffen voor duurzame energie, waterverbruik, gebruik van regionale producten en meer.

All-inclusive

Een verblijf bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire boek je op basis van logies óf all-inclusive, wat inhoudt dat je op plaats van bestemming geen geld meer kwijt hoeft te zijn! Natuurlijk kun je nog wat extra geld spenderen aan de massagesalon, de duikschool, een huurauto en meer, maar dat is geheel aan jou. Een luxe all-inclusive vakantie hoeft niet duur te zijn: boek een pakketreis naar het grootste resort van Bonaire: Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire!


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is te boeken bij:


Bekijk meer Bonaire vakanties >
Meer all-inclusive Bonaire >>

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Bonaire > All-Inclusive Bonaire