Bonaire - Zomervakantie Regio Zuid

Vakanties Bonaire - Zomervakantie Regio Zuid

Heb jij in de maanden juli en augustus niets te doen? En zoek jij een zomervakantie buiten Europa? Kom naar Bonaire en beleef een prachtige vakantie. Spot de welbekende flamingo's waar het eiland Bonaire om bekend staat. Geniet van de parelwitte stranden en de azuurblauwe wateren heel je vakantie lang, wie wilt dat nou niet? Dus valt jouw woonplaats in regio zuid? En zoek jij nog een leuke zomervakantie? Bekijk dan snel deze aanbiedingen!

De laatste aanbiedingen voor Bonaire

12 augustus 2023, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

12 augustus 2023, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

15 juli 2023, 13 dagen


Kralendijk, Bonaire

15 juli 2023, 8 dagen


Kralendijk, Bonaire


Wateractiviteiten

Ben jij fan of houd jij simpel weg wel van een beetje avontuur op het water? Dan ben je bij Bonaire op het juiste adres! Hier maak je gemakkelijk overuren aan wateractiviteiten. Van surfen tot snorkelen is dit zeker een waar paradijs in en op het water. Spot ook zeker deze vakantie de 350 (!) verschillende vissoorten die allemaal rond zwemmen en het 57 verschillende soorten koraal. Snorkel of duikset aan en spotten maar!

Donkey Sanctuary

Ga met een auto het terrein over en zie overal om je heen de ezels. Treuzel niet en stap de auto uit om even met ze te knuffelen, te aaien en te voeren. Als je de ezels graag wilt voeren koop je van tevoren bij de ingang een aantal wortels om deze te geven aan een of meerdere ezels. Donkey Sanctuary beschikt over maar liefst 600 ezels! En wist je dat je met het entreegeld een steentje bij draagt aan alle gewonde ezels.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Bonaire