Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Royal Sea Aquarium Resort

Royal Sea Aquarium Resort

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Royal Sea Aquarium Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Royal Sea Aquarium Resort - Curaçao

Een luxe resort op het tropische Curaçao, dat is Royal Sea Aquarium Resort. Je viert deze zonvakantie sowieso al op een eiland, maar je hotel ligt ook nog eens op een schiereiland op Curaçao. Geniet hier van heerlijke warme temperaturen, een prachtig zandstrand, lekker eten in het restaurant, indrukwekkende snorkeldagen of ga zwemmen met dolfijnen.

Schiereiland

Dit luxe resort ligt op een schiereiland vlak langs de kust van het Caribische eiland Curaçao. Hier bevindt zich niet alleen Royal Sea Aquarium Resort, maar je vindt hier ook het Curaçao Sea Aquarium en Dolphin Academy Curaçao. Bij die laatste kun je diverse excursies boeken om met dolfijnen te zwemmen of zelfs te gaan duiken met dolfijnen! Bovendien ben je zo bij Mambo Beach en kun je met een huurauto richting de bekende Pontjesbrug in Willemstad.

Tropische vakantie

Niet alleen de omgeving is tropisch, ook de kamers hebben een tropische inrichting. Er is gratis wifi beschikbaar, zodat je wat mooie foto's online kunt plaatsen en er is een kitchenette voor als je zelf een maaltijd wilt bereiden. Standaard verblijf je bij Royal Sea Aquarium Resort op basis van logies, maar je kunt er ook voor kiezen om ontbijt bij te bestellen. Voor het ultieme vakantiegevoel bestel je een lekkere cocktail en neem je plaats in de jacuzzi. De echte luxepaardjes kunnen zelfs een massage op het strand boeken. Zo weet je zeker dat je weer herboren terug komt!

Home > Hotels en appartementen > Royal Sea Aquarium Resort