Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

ACOYA Hotel, Suites & Villas Curaçao

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Wij hebben ACOYA Hotel, Suites & Villas Curaçao gevonden bij:

ACOYA Hotel, Suites & Villas Curaçao

Acoya Hotel, Suites & Villas Curaçao is een milieuvriendelijk luxe 4-sterrenhotel rondom een privémeer. Dit hotel bevindt zich op een rustige locatie bij Willemstad. Het hotel is centraal gelegen bij de mooiste stranden van Curaçao, op 2 kilometer afstand van Ocean Encounters Curaçao en Seaquarium Beach. Ook zijn er veel toeristische attracties, zo heb je op 5 kilometer afstand het historische Fort Amsterdam. Ook is het een geschikt hotel voor kinderen, door vele activiteiten in en rondom het hotel.

Suites & Villas

Acoya Hotel, Suites & Villas Curaçao staat bekend om zijn luxe villa's, gecombineerd met comfort, rust en veiligheid. Er zijn veel diverse villa's, zo is er altijd een villa die bij jou past! Er zijn villa's met 1, 2 of 3 slaapkamers, met of zonder privézwembad. Doordat je villa is omgeven door een mooie tropische tuin heb je 24/7 een heerlijk vakantiegevoel. De villa's zijn voorzien van allerlei faciliteiten, van airconditioning tot wifi, en van een minibar tot gratis toiletartikelen.

Activiteiten

Terwijl je heerlijk geniet van een massage, manicure/pedicure, of je haar een nieuwe look geeft, kunnen je kinderen ook genieten van een speciale kindermassage. Ook zijn er nog verschillende activiteiten om te doen, zo kan je bijvoorbeeld gaan duiken, bij Epsilon Diving & Multisport center kan je verschillende curcussen volgen en zelfs een dagtocht volgen naar de beste duikbestemmingen van Curaçao, hier bewonder je de prachtige vissen en koraalriffen. Is duiken nou niks voor jou? Geen probleem! Er zijn ook fantastische tours te volgen, zoals een eilandtour, Off-road safari, aqua-safari of een buggy avontuur. Stap aan boord in de semi-onderzeeër, ga zwemmen met dolfijnen, ga zeilen langs de Westkust of bekijk Curaçao vanaf vanaf een jetski!

Home > Hotels en appartementen > ACOYA Hotel, Suites & Villas Curaçao