Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Saadiyat Rotana Resort & Villas

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi - Abu Dhabi

Travis header

Saadiyat Rotana Resort & Villas Abu Dhabi voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Saadiyat Rotana Resort & Villas - Abu Dhabi

Verblijf in ultieme luxe tijdens een vakantie naar Abu Dhabi. Op het Saadiyat Eiland voor de kust van de Verenigde Arabische vind je Saadiyat Rotana Resort & Villas. Hier geniet je van de heerlijke zomerzon tussen de palmbomen op een tropisch resort. Vanaf het maar liefst 9 kilometer lange, witte zandstrand kijk je uit over de golf van Abu Dhabi. Dit bijna idyllische eiland biedt een thuis voor de Hawksbill schildpad en is de perfecte plek om jouw volgende vakantie te vieren. 

Ultieme luxe

Saadiyat Rotana Resort & Villas is een luxe 5-sterrenhotel op een tropisch eiland voor de kust van Abu Dhabi. Het eiland heeft een kilometers lang zandstrand waarvandaan verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen. Na een dagje aan het strand, kom je thuis in jouw luxe kamer met uitzicht over de Perzische Golf. 's Avonds dineer je bij Si Ristorante Italiano & Bar of Turtle Bay Bar & Grill en geniet je van een schitterende zonsondergang. 

Activiteiten en Spa

Tijdens jouw verblijf bij Saadiyat Rotana Resort & Villas verveel je je geen moment. Scoor een drankje aan de strandbar Nasma of een van de andere bars van het hotel. Werk aan jezelf in de moderne fitnessclub of sla een balletje op de tennis- of golfbaan. Wil je even tot rust komen? Breng dan een middag door in de Turkse en Marokkaanse Hamman, met maar liefst 10 verschillende behandelruimtes met diverse massages! Dit allemaal terwijl de kinderen zich goed vermaken in de kidsclub vol activiteiten.

Home > Hotels en appartementen > Saadiyat Rotana Resort & Villas