Embudu Village Malediven

Malediven - Malediven - Zuid-Male Atol

Travis header

Embudu Village - Malediven

Ben je nieuwsgierig naar de echte bounty island ervaring? Verblijf dan bij Embudu Village op de Malediven. Je gaat per speedboot naar het eiland wat al een hele ervaring op zich is. Wanneer je eenmaal aangekomen bent wil je nooit meer weg. De zee is er zo lichtblauw en het strand is misschien wel het witst wat je ooit gezien hebt. Embudu Village is een waar paradijs.

Mooie kamers

Embudu Village beschikt over simpele doch gezellige tweepersoonskamers met alle benodigdheden voor een fijne vakantie. Je verblijft op basis van Volpension of all-inclusive waardoor e zelf nergens meer aan hoeft te denken op vakantie. Vraag de koks tijdens je verblijf eens om een typisch lokaal gerecht en je wordt verrast door het gerecht Mas Huni: smaakvolle vis met kokos, uien en limoen.

Kijk je ogen uit

Een vakantie op de Malediven is onvergetelijk te noemen: er zijn weinig andere plekken op aarde die zo paradijselijk zijn. Huur een kano en bekijk de lagune eens van een andere kant. Of ga duiken en maak kennis met de kleurrijke onderwaterwereld. Je kunt natuurlijk ook gewoon gaan relaxen op je ligbedje, al genietend van de rust. Wat je ook doet op de Malediven, je zult het zeker nooit vergeten.

Embudu Village op de Malediven is een heerlijk verblijf voor iedere vakantieganger die op zoek is naar rust op een paradijselijke plek.

Home > Hotels en appartementen > Embudu Village Malediven