↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Gambia

Kairaba Beach Hotel Gambia avond

9 dagen naar Kairaba Beach Hotel 5-sterren in Gambia vanaf 499 euro* per persoon.

Regio: Western Division
Stad: Kololi

Wanneer vertrekken? 15 maart 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies en ontbijt
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Kairaba Beach Hotel – Gambia

In Kololi, in het westen van Gambia, vind je het sfeervolle Kairaba Beach Hotel. Dit luxe 5-sterrenhotel is direct aan het strand gelegen. Toch zul je deze luxe en comfort in de prijs niet terug zien: wanneer je op tijd boekt kun je al voor een hele voordelige prijs bij Kariaba Beach Hotel overnachten. Het hotel heeft alles wat je nodig hebt en meer; heb je bijvoorbeeld al eens een sterrenobservatorium bij een hotel gezien?

Prachtige ligging van het hotel

Het Kairaba Beach Hotel heeft een hele fijne ligging; binnen een paar stappen sta je al met je voeten op het strand. Daarnaast is het hotel gelegen aan de Senegambia Strip waar allerlei winkels, barretjes en restaurants te vinden zijn. Overdag is de sfeer er ontspannen en in de avond wordt het langzaam maar zeker ontzettend gezellig. Natuurlijk kun je ook bij het hotel een drankje drinken bij een van de drie bars of een hapje eten bij het Kingfisher restaurant.

Comfortabele kamers voor een lage prijs

Het grote voordeel van dit hotel is dat je nooit de hoofdprijs betaalt maar wel kunt profiteren van heerlijke luxe kamers. De standaardkamers zijn comfortabel ingericht en beschikken onder andere over een minibar, een koffieapparaat en waterkoker en een balkon met uitzicht op de groene tuin. Je kunt tegen een toeslag ook een deluxekamer boeken waarbij je kunt genieten van een balkon met uitzicht op zee en meer ruimte. Je maakt het dus zo goedkoop (of duur) zoals je zelf wil!

Genieten in luxe op Gambia? Dat doe je bij het Kairaba Beach Hotel, een classy verblijf dat direct aan zee ligt. Ook sta je in no time aan de bruisende strip! En dat alles voor een lage prijs.

 


Kairaba Beach Hotel Gambia
Kairaba Beach Hotel Gambia terras
Kairaba Beach Hotel Gambia strand

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.