Gambia

Vakantie naar Gambia

Ideale bestemming voor een winterzonvakantie

Gambia is de laatste 20 jaar enorm opgekomen als vakantieland vanwege de heerlijke temperatuur, de mooie badplaatsen en betaalbare prijzen. Gambia is één van de mooiste alternatieven als je een winterzonvakantie zoekt. Met de ruime keuze aan All-Inclusive Gambia luxe resorts met palmbomen en mooie stranden komt elke vakantieganger hier aan zijn trekken. Binnen 6 uur vliegen ben je al in deze totaal andere wereld.

Proef wat van de Afrikaanse cultuur tijdens je zon, zee en strand vakantie. Op zoek naar een goedkope aanbieding voor Gambia? Wij houden de aanbiedingen continue in de gaten en plaatsen de goedkoopste vakanties naar Gambia op deze pagina.

De laatste aanbiedingen voor Gambia

28 november 2021, 8 dagen


Kololi, Gambia

12 januari 2022, 8 dagen


Kololi, Gambia

27 november 2021, 13 dagen


Kololi, Gambia

28 november 2021, 8 dagen


Cape Point, Gambia

Het toeristische deel van Gambia bevindt zich in het westen langs de kust. De aangeboden accommodaties bevinden zich in het hogere segment met voornamelijk vier of vijf sterren hotels en luxe resorts. Maar dan voordelig. De faciliteiten zijn goed uitgerust op alles wat toeristen nodig hebben. En dat tegen bijzonder goedkope prijzen. Goedkope vakanties in Gambia zijn makkelijk te vinden.

Waar je niet om heen kan is de vriendelijke bevolking van Gambia, die overigens goed Engels praat. Om de sfeer van het land te proeven is de Royal Albert Market in de hoofdstad Banjul een aanrader. De gezellige drukte, de geuren, de groente en fruit stalletjes en plekken om wat te eten en drinken zijn een belevenis om mee te maken in één van de drukstbezochte plaatsen van de stad. Op de markt in Serekunda kan je prachtige stoffen met Afrikaanse prints kopen. De Gambiaanse verkopers leggen je graag uit hoe ze deze stoffen hebben gemaakt.

Eén van de mooiste stranden in Gambia is Paradise Beach. Gelegen in een prachtige baai kun je op het witte strand genieten van de zon op een strandbedje met een rieten parasol. Op dit strand heb je ook de mogelijk om te lunchen of dineren. Dit is pas relaxen!

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen