Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Royalton Negril Resort & Spa

Royalton Negril Resort & Spa

Jamaica - Negril - Negril

Travis header

Royalton Negril Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Royalton Negril Resort & Spa - Jamaica

Royalton Negril Resort & Spa is speciaal ontworpen om jou een luxe vakantie te laten ervaren. Geniet hier van vers geshakete cocktails, à-la-cartedineren waar en wanneer je maar wilt, midnight snacks en 24/7 gebruik maken van de roomservice. Met 4 zwembaden en het strand voor de deur van het resort kun je optimaal tot rust komen op het prachtige Jamaica.

Hideaway-gedeelte

Royalton Negril Resort & Spa beschikt over een hideaway-gedeelte. In dit gedeelte kom je uitsluitend volwassenen tegen. Hideaway-gasten hebben toegang tot een exclusief zwembad met bar, restaurant Dorado, een apart gedeelte van het strand met oberservice en een aparte check-in. Ook mag je als hideaway-gast gebruik maken van de faciliteiten van het Royalton-gedeelte. 

Kamers

Dit resort heeft een breed aanbod aan kamers waar je uit kunt kiezen bij je boeking. De junior suites beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt. Van een airco tot een bluetooth audio station waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken. Dat wordt heerlijk muziek luisteren op je privézitgedeelte met sofa. Wil je voor meer luxe gaan? Boek dan cd junior suite diamond club hideaway. Deze kamers liggen in het hideaway gedeelte en geven je uitzicht over de Jamaicaanse zee. Daarnaast profiteer je van een privé check-in/out en Diamond club extra's. Wat deze suite helemaal compleet maakt, is de heerlijke jacuzzi, hoe luxe wil je het hebben?!

Home > Hotels en appartementen > Royalton Negril Resort & Spa