Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Magic Blue Spa Boutique Hotel

Magic Blue Spa Boutique Hotel

Mexico - Yucatan - Playa Del Carmen

Travis header

Magic Blue Spa Boutique Hotel voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Magic Blue Spa Boutique Hotel - Mexico

Mexico is een perfect vakantieland als je houdt van witte zandstranden, palmbomen, lekker eten én tequila's. Magic Blue Spa Boutique Hotel ligt midden in het levendige Playa del Carmen, waardoor je je niet alleen in dit knusse boetiekhotel kunt vermaken, maar ook zo het centrum in loopt met gezellige bars en een bruisend nachtleven. En overdag loopt je zo naar het strand dat op 350 meter afstand van het hotel ligt. 

Mexiaans eten

Bij Magic Blue Spa Boutique Hotel kun je heerlijk ontbijten in het ontbijtrestaurant Ipanema's Grill, dat naast het hotel ligt, en bij de bar haal je de hele dag door de lekkerste drankjes. Wil je de echte Mexicaanse keuken proeven, dan ga loop je het hotel uit op zoek naar een gezellig restaurant. Ga jij voor de tortilla's, burrito's of enchilada's? En vergeet de lekkere guacamole niet. En cocktails kun je ook overlaten aan de Mexicanen. Ga jij voor de tequilla sunrise, de pina colada of de caipirinha?

Relaxte zwembad- en strandvakantie

Magic Blue Spa Boutique Hotel is de ideale uitvalsbasis voor een relaxte vakantie in Mexico. Het hotel zelf heeft een fijn zwembad met ligbedden en badhanddoeken, een whirlpool buiten en een spa. Het strand ligt op loopafstand, dus ook daar kun je gemakkelijk naartoe wandelen. Wil je meer zien van de omgeving, dan kun je een excursie boeken, of je pakt de lokale bus naar Cancún, Tulum of een van de indrukwekkende cenotes, een grot waar je kunt zwemmen!

Home > Hotels en appartementen > Magic Blue Spa Boutique Hotel