Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bamburi Beach

Bamburi Beach

Kenia - Kust - Bamburi Beach

Travis header

Bamburi Beach Kust voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bamburi Beach Hotel - Kenia

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke en toch een fijne accommodatie in Kenia? Dan is het Bamburi Beach Hotel echt een aanrader! Het heeft een prachtige ligging en omvat een groot zwembad met daarin een eiland met palmbomen en het ademt die typische, Afrikaans sfeer. Dat brengt je meteen in de tropische vakantiestemming!

Heerlijk eten en fantastisch entertainment

De kamers zijn ingericht met typisch Afrikaanse meubelstijl van donker, tropisch hout met verder een licht en fris design. Op het hoge houten bed kun je heerlijk ontspannen. Op het terrein zijn er diverse recreatiemogelijkheden, zoals een fitnesscentrum en 2 squashbanen, en verschillende wedstrijden en spelletjes, zoals krabraces! Geniet ook van het uitgebreide entertainmentprogramma met o.a. traditionele dansshows. Maar misschien is het allerbeste nog wel de Karibu Grill, waar heerlijke, op houtskool gegrilde, vlees- en visgerechten worden geserveerd.

Ligging en omgeving

Het Bamburi Beach Hotel heeft een prachtige ligging met uitzicht op de oceaan. Het ligt op 12 km van Mombasa; een gezellige havenstad die zeker de moeite waard is om te gaan verkennen. Daarbij is het ook dicht bij de internationale luchthaven; dus geen urenlange transferritten! In de buurt van het hotel is veel te beleven. Zo sta je binnen twee minuten lopen op Bamburi Beach. Verder is het Nguuni Nature Sanctuary vlakbij: een prachtig natuurreservaat in de Nguu Tatu Heuvels. Hier leven verschillende Afrikaanse (zoog)dieren, zoals giraffes. Ook in de buurt is de Leisure Golf Club, de City Mall en het Haller Park.

Home > Hotels en appartementen > Bamburi Beach