Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > 9/16-daagse safari Selous & Zanzibar

9/16-daagse safari Selous & Zanzibar

Alle rondreizen

Travis header
2044,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Safari Selous & Zanzibar

3 oktober 2024
9 dagen
Tanzania
Zie beschrijving
Individuele rondreis

Tanzania en Zanzibar in één reis: 9/16-daagse safari Selous & Zanzibar

Wilde dieren spotten in het grootste wildpark van Afrika? Deze rondreis biedt jou de unieke kans om dit te ervaren én vervolgens te onspannen aan de idyllische stranden van Zanzibar. Bereid je voor op een avontuurlijke ervaring waar je dicht bij het wild komt, met open 4x4 jeeps die offroad rijden in Selous, en ervaar vervolgens de ultieme ontspanning op het tropische eiland Zanzibar. Deze safarireis is een droom die uitkomt voor iedereen die verlangt naar een unieke combinatie van avontuur en ontspanning.

Avontuur in Selous

Het avontuur start met twee nachten op het paradijselijke Zanzibar. Op dag 3 staat er een klein vliegtuigje voor jullie klaar die jullie binnen 1 à 1,5 uur naar Selous brengt, het grootste wildpark in Oost-Afrika. Maar liefst 33% van de wilde dieren in deze regio vind je hier. Tijdens deze individuele rondreis maak je een privésafari in een open 4x4 jeep (met raamplaats gegarandeerd), waardoor je de kans krijgt om de wilde dieren van dichtbij te observeren. Het verblijf is in een banda bungalow of pool bungalow, volledig uitgerust met een privébadkamer en o.b.v. volpension. Tijdens de safari maak je gamedrives met je eigen privégezelschap plus een wandel- en boottocht. Het wordt een onvergetelijke ervaring, ideaal voor families met oudere kinderen, stellen, senioren en alle andere natuurliefhebbers.

Ontspanning in Zanzibar

Na het avontuur in Selous wacht het paradijselijke Zanzibar op jullie terugkomst. De ontspannende tweede fase van de reis biedt een all-inclusive verblijf in een strandhotel op Zanzibar. Hier heb je de kans om alle indrukken van het safari-avontuur verder op je in te laten werken, terwijl je geniet van de ongerepte stranden van Zanzibar. De keuze voor het verblijf ligt tussen het Reef & Beach Resort, Paradise Beach Resort, of het Zanzibar Bay. Deze rondreis is een ongelooflijke kans om het beste van Tanzania te ervaren, of je nu de reisduur van 9 dagen (7 nachten) of de verlengde optie van 16 dagen (14 nachten) kiest.

Route:

Zanzibar
Wildreservaat Selous
Zanzibar

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > 9/16-daagse safari Selous & Zanzibar