Reef & Beach Resort Zanzibar

Tanzania - Zanzibar - Jambiani

Travis header

Reef & Beach Resort - Zanzibar

Beleef Tanzania op de juiste manier en verblijf bij het prachtige Reef & Beach Resort op Zanzibar. Het grote voordeel aan een vakantie in dit resort is dat je kunt genieten van volledige luxe en tegelijkertijd de omgeving op eigen tempo kunt ontdekken. Wanneer je gek bent op een ontspanning en een rustige vakantie wilt dan is Reef & Beach Resort de ideale bestemming voor jou.

Diverse kamers

Bij dit resort zijn er accommodaties te boeken voor ieder budget. De standaardkamer is het meest voordelig en biedt eenvoudige faciliteiten zoals airco, Wifi, koelkast, muskietennet en een balkon. Heb je iets meer budget? Boek dan een bungalow met zeezicht voor de ultieme ervaring van Tanzania. Hierbij heb je zicht op zee en kun je genieten van twee ligbedjes buiten.

All-Inclusive genieten

Omdat het Reef & Beach Resort iets verder van een bruisende stad ligt dan de meeste accommodaties verblijf je hier op basis van all-inclusive. Dat betekent dat je onbeperkt kunt genieten van animatie, heerlijk eten en drinken, spelletjes en diverse shows. Het enige wat jij hoeft mee te nemen is je bikini en je goede humeur. Enjoy!

Heerlijk genieten van het tropische Zanzibar doe je bij het Reef & Beach Resort met een verblijf op basis van all-inclusive.

Home > Hotels en appartementen > Reef & Beach Resort Zanzibar