Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Coco de Mer & Black Parrot Suites

Coco de Mer & Black Parrot Suites

Seychellen - Praslin - Anse Bois De Rose

Travis header

Coco de Mer & Black Parrot Suites Praslin voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Coco de Mer & Black Parrot Suites - Seychellen

Officieel waren Coco de Mer en Black Parrot twee aparte hotels, maar deze worden verbonden door een klein strandje. Het gedeelte van Coco de Mer is voor families ideaal om te bezoeken en Black Parrot is een perfect gedeelte voor volwassenen die er even samen op uit willen. Kom hier helemaal tot rust in een van de ligbedden die onder de bomen staan. Zo geniet je van de tjirpende vogels om je heen. Krijg je het warm? Ga dan voor een verfrissende duik in een van de grote zwembaden.

Activiteit

Ben je toe aan een beetje activiteit en beweging tijdens je vakantie op de Seychellen? Coco de Mer & Black Parrot Suites biedt veel verschillende (gratis) activiteiten aan. Doe je dagelijkse work-out in de fitness, ga het water op met een kano of kayak, ga met de hele familie minigolfen of daag elkaar uit voor een potje tafeltennis. Tegen betaling kun je bij het hotel een snorkelset huren. Zo kun je de prachtige onderwaterwereld van de Seychellen gaan ontdekken. 

Kamers

Coco de Mer & Black Parrot Suites beschikt over een breed aanbod aan kamers. Zo kun je een kamer kiezen die aan jouw behoeftes aansluit. De standaardkamers zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je vakantie op de Seychellen, zoals onder andere: airconditioning, gratis wifi, een kluisje waar je al je spullen in op kunt bergen en een eigen balkon of terras met zitje. De superior kamers beschikken over dezelfde faciliteiten, maar zijn dichter bij het strand gelegen. Ook zijn er speciale Honeymoon kamers. Als je deze kamer boekt, staat je een aantal verrassingen bij aankomst te wachten!

Home > Hotels en appartementen > Coco de Mer & Black Parrot Suites