Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Goedkope vakantie Jamaica
Zomervakantie Regio Zuid

Travis header

Legends

15 juli 2023
9 dagen
Negril, Jamaica
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Legends

15 juli 2023
9 dagen
Negril, Jamaica
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Legends - Jamaica

Van plan om op vakantie te gaan naar het altijd kleurrijke Jamaica? Proef dan het echte Jamaica bij hotel Legends in Negril. Wanneer je gek bent op muziek en gezelligheid zit je hier aan het juiste adres. In het muzikale plaatsje Negril is namelijk altijd wat te beleven! Legends is een charmant en eenvoudig hotel gelegen aan zee. Het uitzicht dat je hier hebt op het azuurblauwe water is niet te omschrijven.

Sfeervolle kamers

Je voelt je meteen thuis in de kamers van hotel Legends: ze zijn typisch Jamaicaans met veel kleuren en gebruik van hout. Vanaf je balkon kijk je zo uit op het vele groen van de tropische palmbladeren. Kies een kamer aan de strandzijde of ga voor een kamer met landzicht. In beide gevallen geniet je van een kingsizebed, gratis gebruik van Wifi, televisie en meer.

Verblijf op basis van wat jíj wilt

Het leuke voordeel van Legends is dat je zelf kunt kiezen hoe je verblijft: kies je voor logies of toch voor all-inclusive? Hoe dan ook: je moet wanneer je op Jamaica verblijft ergens een echte Jamaicaanse curry proberen. Om je vingers bij af te likken!

Legends Hotel op Jamaica is een charmant budgethotel voor iedereen die wil genieten van zon, zee en strand en is nu heel goedkoop te boeken!

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Legends is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Zuid > Jamaica > Goedkope vakantie Jamaica