Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > H10 Ocean Blue and Sand

H10 Ocean Blue and Sand

Dominicaanse Republiek - Punta Cana - Bávaro

Travis header

H10 Ocean Blue and Sand Punta Cana voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

H10 Ocean Blue & Sand - Dominicaanse Republiek

Dit is een droombestemming! H10 Ocean Blue & Sand is een 5-sterrenresort in het tropische Punta Cana en heeft juniorsuites met jacuzzi en een all-inclusive formule waar je u tegen zegt. Bovendien zijn er in dit prachtige hotel heel veel leuke activiteiten te ondernemen én de ligging is ook nog eens ideaal: direct aan het strand!

All-inclusive waar je u tegen zegt

Standaard verblijf je bij H10 Ocean Blue & Sand op basis van all-inclusive verzorging. Dat wil niet alleen zeggen dat je de maaltijden en drankjes zijn inbegrepen, maar bij dit hotel zijn er ook nog eens heel veel activiteiten waaraan je mee kunt doen. Neem bijvoorbeeld een tennisles, doe een introductieduik in het zwembad, doe mee met de danslessen of ga het water op met een kayak. Je kunt hier zelfs gaan bowlen en er is een klimmuur!

Ook het eten en drinken is erg uitgebreid: er is een internationaal buffetrestaurant en maar liefst 6 à-la-carterestaurants met diverse keukens van over de hele wereld. Je kunt hier dus ook Mexicaans eten, Aziatisch, Amerikaans of Italiaans. Voor drankjes kun je terecht in maar liefst 11(!) bars. Genoeg keuze dus!

Luxe kamers met jacuzzi!

Ook de kamers van H10 Ocean Blue & Sand zijn tiptop in orde! Er zijn diverse juniorsuites die allemaal een jacuzzi hebben, ofwel in de badkamer, ofwel met uitzicht naar buiten als je kiest voor de honeymoon suite. Kies je voor een privilege kamer, dan geniet je van diverse extra's op de kamer én daarbuiten. Bij aankomst staat er een gratis fles wijn klaar en de minibar wordt dagelijks gevuld. Bovendien kun je je eigen kussen kiezen en is er turndown service. Verder heb je toegang tot de Privilege Lounge en is er een apart gedeelte op het strand met Balinese bedden en een ober die je kan voorzien van diverse drankjes. Waar wacht je nog op?!

Home > Hotels en appartementen > H10 Ocean Blue and Sand