Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bonaire Oceanfront Apartments

Bonaire Oceanfront Apartments

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Bonaire Oceanfront Apartments voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bonaire Oceanfront - Kralendijk

Bonaire Oceanfront is een kleinschalig en gezellig appartementencomplex in het centrum van Kralendijk. Het complex beschikt in totaal over 13 appartementen, waarbij je de keuze hebt voor een uniek uitzicht op de turquoise Caribische Zee. Wat Bonaire Oceanfront zo bijzonder maakt, is de locatie. Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire en is centraal gelegen op het eiland, waardoor het de ideale uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen.

Appartementen bij Bonaire Oceanfront

De appartementen van Bonaire Oceanfront zijn ruim en comfortabel en zijn volledig uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf, waaronder airconditioning, een keuken, een woonkamer en een eigen balkon of terras. Het complex ligt op loopafstand van verschillende populaire restaurants, waardoor het de perfecte plek is om tot rust te komen, maar ook de gezelligheid op te zoeken en te genieten van het eilandleven.

Duiken op Bonaire

Duiken op Bonaire is wereldberoemd en de beste manier om de onderwaterwereld te verkennen is door een duikcursus te volgen bij een van de vele duikscholen op het eiland. Na je duikcursus (of als je je brevet al hebt) kun je uitrusting huren en duiken met een gekwalificeerde instructeur. Bonaire Oceanfront heeft een eigen duikshop waar je diverse duikcursussen kunt boeken. Als je geen fan bent van duiken, hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn genoeg andere activiteiten te doen op Bonaire. Snorkelen is ook een populaire activiteit op Bonaire en er zijn veel goede snorkelplekken rond het eiland. Maar je kunt ook naar Washington Slagbaai Nationaal Park of gewoon lekker relaxen op het strand.

Home > Hotels en appartementen > Bonaire Oceanfront Apartments