Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Resort Bonaire

Resort Bonaire

Bonaire - Bonaire - Belnem

Travis header

Resort Bonaire voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Resort Bonaire

Wat een fijn resort in Belnem: Resort Bonaire! Dit 4-sterrenresort ligt niet alleen op slechts 700 meter van het strand, het heeft ook een zwembad met een echt zandstrand. Dus voetjes in het zand, cocktailtje bestellen en genieten maar! Het thuisfront gaat jaloers worden met alle tropische fotootjes...

Moderne kamers

Wanneer je bij Resort Bonaire verblijft, slaap je in een 2-persoonskamer, een 2-kamerappartement tot 4 personen of een 3-kamerappartement tot 6 personen. In het laatste geval kun je ook nog kiezen voor "Penthouse Abundante". In ieder geval zul je altijd verblijven in een moderne kamer met alle faciliteiten die je nodig hebt. De appartementen beschikken allemaal ook over een keuken waar je een eigen maaltje klaar kunt maken. 

Faciliteiten

Wil je liever niet koken tijdens je vakantie, dan kun je terecht in het à-la-carterestaurant en in de bar met pizzeria. Een auto is aan te raden, dan kun je ook gemakkelijk zelf op pad en bijvoorbeeld een hapje eten in de hoofdstad Kralendijk. Blijf je een dag bij Resort Bonaire, dan kun je gebruikmaken van de twee fijne buitenzwembaden. Hier geniet je in de zon op de ligbedjes naast het zwembad of in het zand, want hoe gaaf is dit zwembad mét zandstrand?

Review Resort Bonaire

Getest door TravelHunter

Deze accommodatie is getest door TravelHunter. Lees hier onze review.

Anderen bekeken ook...
Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

vanaf 1637,-

Divi Flamingo Beach Resort Bonaire

vanaf 1240,-

Harbour Village Beach Club Bonaire

Meer hotels op Bonaire >

Home > Hotels en appartementen > Resort Bonaire