Twee weken Mexico
Zomervakantie Regio Noord

Travis header

Magic Blue Spa Boutique Hotel

16 juli 2022
14 dagen
Riviera Maya, Mexico
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Magic Blue Spa Boutique Hotel

16 juli 2022
14 dagen
Riviera Maya, Mexico
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Magic Blue Spa Boutique Hotel - Mexico

Mexico is een perfect vakantieland als je houdt van witte zandstranden, palmbomen, lekker eten én tequila's. Magic Blue Spa Boutique Hotel ligt midden in het levendige Playa del Carmen, waardoor je je niet alleen in dit knusse boetiekhotel kunt vermaken, maar ook zo het centrum inloopt met gezellige bars en een bruisend nachtleven. En overdag loopt je zo naar het strand dat op 350 meter afstand van het hotel ligt. 

Mexiaans eten

Bij Magic Blue Spa Boutique Hotel kun je heerlijk ontbijten in het ontbijtrestaurant Ipanema's Grill, dat naast het hotel ligt, en bij de bar haal je de hele dag door de lekkerste drankjes. Wil je de echte Mexicaanse keuken proeven, dan ga loop je het hotel uit op zoek naar een gezellig restaurant. Ga jij voor de tortilla's, burrito's of enchilada's? En vergeet de lekkere guacamole niet. En cocktails kun je ook overlaten aan de Mexicanen. Ga jij voor de tequilla sunrise, de pina colada of de caipirinha?

Relaxte zwembad- en strandvakantie

Magic Blue Spa Boutique Hotel is de ideale uitvalsbasis voor een relaxte vakantie in Mexico. Het hotel zelf heeft een fijn zwembad met ligbedden en badhanddoeken, een whirlpool buiten en een spa. Het strand ligt op loopafstand, dus ook daar kun je gemakkelijk naartoe wandelen. Wil je meer zien van de omgeving, dan kun je een excursie boeken, of je pakt de lokale bus naar Cancún, Tulum of een van de indrukwekkende cenotes, een grot waar je kunt zwemmen!

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Magic Blue Spa Boutique Hotel is te boeken bij:

Bekijk meer Mexico vakanties

Interessant voor jou

20 augustus 2022, 9 dagen
All-Inclusive

20 augustus 2022, 9 dagen
Logies en ontbijt

20 augustus 2022, 9 dagen
All-Inclusive

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Zomervakantie Regio Noord > Mexico > Twee weken Mexico