Mexico - Zomervakantie Regio Noord

Zomervakantie Mexico - Regio Noord

Wil jij ook zo graag op vakantie naar het prachtige Mexico? Dat kunnen wij helemaal begrijpen! Daarom hebben wij de beste vakantiedeals naar het mooie Mexico voor jou op een rijtje gezet. De witte zandstranden, de helderblauwe zee en de wuivende palmbomen zorgen ervoor dat jij je vakantiemodus op 100 procent kan zetten! Met de zon die altijd schijnt en de heerlijke temperaturen heb je 24/7 van het ultieme vakantiegevoel. Relaxen op het strand, cultuur snuiven in de stad, en de beste hotels... Je vindt het allemaal in Mexico! Dus valt jouw woonplaats onder regio noord en wil je zo een onvergetelijke zomervakantie naar Mexico? Bekijk dan snel de aanbiedingen op deze pagina!

De laatste aanbiedingen voor Mexico

22 juli 2023, 9 dagen


Playa del Carmen, Mexico

22 juli 2023, 9 dagen


Playa del Carmen, Mexico

22 juli 2023, 14 dagen


Playa del Carmen, Mexico

22 juli 2023, 9 dagen


Costa Mujeres, Mexico


De bijzondere Maya cultuur

Ga jij voor een all-inclusive vakantie of wil je tot rust komen in een Adults Only accommodatie? Je vindt het hier allemaal. In Mexico heb je een bijzondere Mayacultuur, deze cultuur is ontstaan uit de oude Maya's en door de eeuwen heen heeft deze cultuur zich ontwikkeld. Je bewondert hier dan ook de mooie Mayatempels, beklim één zo een hoge tempel en geniet van een fantastisch uitzicht over de jungle. Zeker niet te vergeten is de prachtige natuur, en de dichtgegroeide jungles en de grote ruige bergen maken Mexico compleet. Wil jij genieten aan de kust? Gelijk heb je, hier vind je onder andere flamingo's, pelikanen en andere prachtige dieren. En hier kun je natuurlijk ook genieten van een dagje strand tijdens je zomervakantie in Mexico. Of ga je liever op avontuur in de bergen? Bezoek dan zeker de bijzondere berg Copper Canyon en de rokende berg Popocatépetl!

Playa del Carmen & Cancún

Dat Mexico prachtige witte zandstranden en een helderblauwe zee heeft weten we inmiddels. Maar de populairste badplaatsen zijn toch echt wel hartje Playa del Carmen en Cancún! In beide badplaatsen is genoeg te doen en kun je natuurlijk lekker uitgaan. In Playa del Carmen bezoek je de beroemde straat waar alles gebeurt, namelijk 'Fifth Avenue'. Ga ook zeker duiken of snorkelen en neem een kijkje in de onderwaterwereld, drink de lekkerste tequila shots bij Hacienda Tequila en shop er op los bij Paseo del Carmen! In Cancún loop je door de oude steden en ga je op bepaalde plekken terug in de tijd. Ook ga je hier zwemmen met dolfijnen, kom je tot rust bij Isla Mujeres en beleef je hier de dag van je leven in het Xel-Há aquapark. Voor de leukste feestjes tot in de laatste uurtjes ga je naar Coco Bongo en de Mandala Nightclub!

Home > Zomervakantie Regio Noord > Mexico