Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bonaire Village

Bonaire Village

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Bonaire Village gevonden bij:

Bonaire Village – Bonaire 

Als je een appartement boekt bij Bonaire Village ga je een leuke vakantie tegemoet. Dit vakantiepark ligt net buiten het centrum van Kralendijk, waardoor je lekker van je rust kunt genieten, maar ook zo in het kleurrijke stadje bent. Je kunt met een huurauto het prachtige eiland gaan verkennen, maar je kunt er ook voor kiezen om lekker bij het zwembad te blijven liggen. Genieten van een drankje op je eigen balkon of terras is natuurlijk ook mogelijk.

Rustig gelegen

Bonaire Village is ideaal als je een rustige vakantie wilt waar je niet veel last hebt van de dagelijkse drukte. Toch is het zeker mogelijk om de gezelligheid op te zoeken. Zo vind je het centrum van Kralendijk op zo'n 1500 meter afstand, het strand op slecht 1000 meter afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt op loopafstand. Wanneer je een auto huurt, kun je ook een bezoek brengen aan het Gotomeer, het Washington Slagbaai National Park of een van de hagelwitte zandstranden.

Zwemmen en duiken

Als je van zwemmen houdt, is Bonaire Village zeker een goede keus. Er is namelijk een buitenzwembad waar je naar hartenlust gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn er duikfaciliteiten, die worden gerund door de Diverfactory Bonaire. Als je duikmateriaal wilt huren of lessen wilt volgen krijg je als gast van Bonaire Village 20 procent korting, en dit is zeker een aanrader, want de onderwaterwereld van Bonaire is uiterst indrukwekkend te noemen!

Home > Hotels en appartementen > Bonaire Village