Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > UNICO 20°N 87°W Riviera Maya

UNICO 20°N 87°W Riviera Maya

Mexico - Yucatan - Riviera Maya

Travis header

UNICO 20°N 87°W Riviera Maya voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Unico 20°N 87°W Riviera Maya - Mexico

Waan je in volledige luxe en laat je behandelen als een heuse prins(es) in Unico 20°N 87°W Riviera Maya. Dit bizar luxe vakantiecomplex in Yucatan in Mexico is de plek waar je moet zijn voor een volledig verzorgde vakantie op basis van ultra all-inclusive. Je wordt hier compleet ontzorgd en kunt gebruikmaken van de wellness, een persoonlijk aanspreekpunt dat de hele dag en nacht beschikbaar is en 3 prachtige buitenbaden. Wat een luxe!

Inspirerende kamers en suites in Riviera Maya thema

Unico 20°N 87°W Riviera Maya is anders dan anders. Dat is niet alleen te zien aan de buitenkant van het 5-sterrenresort waar alles luxe uitstraalt, maar ook aan het interieur van de suites. Alle kamers zijn geïnspireerd op de locatie: Riviera Maya. De meubels zijn bijvoorbeeld gemaakt van lokale stoffen en materialen, wat zorgt voor een bijzondere toevoeging en een warme sfeer. Er zijn verschillende kamers beschikbaar: van luxe kamers met balkon en uitzicht op de oceaan tot aan heuse swim-up suites en suites voor meer dan 2 personen. Alle kamers beschikken over een outdoor hydro spa tub om lekker in te bubbelen. Drankje erbij en genieten maar!

Culinair aanbod van wereldklasse

All-inclusive betekent bij Unico 20°N 87°W Riviera Maya ultra all-inclusive. Dat betekent: een minibar die gevuld is zoals jij dat wilt, een adults only verblijf, maar liefst 3 buitenbaden waar je gebruik van kunt maken en dagelijkse en nachtelijke evenementen en activiteiten. Om het nog maar niet over het culinaire aanbod van wereldklasse te hebben. Dineren bij Unico 20°N 87°W Riviera Maya is een ervaring die alle zintuigen prikkelt waarbij je kennismaakt met de Mexicaanse cuisine. Er zijn meerdere restaurants aanwezig met ieder een eigen thema en dresscode. Ook lekker: maak eens gebruik van de 24/7 roomservice en kom in de avond een drankje drinken in een van de lounges en bars. Er is een in-house mixoloog die met liefde de lekkerste cocktails voor je bereidt.

Home > Hotels en appartementen > UNICO 20°N 87°W Riviera Maya