5-sterren Bali, Indonesië

Travis header

Wyndham Tamansari Jivva Resort

24 oktober 2022
10 dagen
Bali, Indonesië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Wyndham Tamansari Jivva Resort

24 oktober 2022
10 dagen
Bali, Indonesië
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Wyndham Tamansari Jivva Resort

Wauw! Dit 5-sterrenhotel op Bali is rustig gelegen in een tropische omgeving. In dit luxe hotel ga je zéker tot rust komen. Neem een duik in de zee, het zwembad of ga erop uit en ontdek de prachtige natuur en cultuur van het Indonesiche eiland. 

Ideale ligging

Wyndham Tamansari Jivva Resort heeft een ideale ligging direct aan Lepang Beach. Met de gratis shuttle die het hotel biedt, wordt je gemakkelijk Keramas Bech, Ubud en Sanur gebracht. Zo kun je meer van het eiland ontdekken. Natuurlijk kun je ook voor een paar euro een scooter huren om zelf eropuit te gaan. 

Faciliteiten in het hotel

Blijf je dagje in het hotel, dan hoef je je ook zeker niet te vervelen. Het resort heeft 2 zwembaden, 1 aan het strand en 1 in de tuin. Neem een overheerlijk Aziatisch gerecht in het Bumbu restaurant of ga voor een vertrouwd westers gerecht bij de Jivva Beach Club. Om even te relaxen neem je een lesje yoga of ga je naar een van de bioscoop- of muziekavonden. 

Dat wordt op en top genieten!

Tips van Travis:
ABC-eilanden >Zakynthos >Corfu >Canarische Eilanden >Mallorca >Portugal >Samos >Turkije >Italië >
Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >Brussel >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Wyndham Tamansari Jivva Resort is te boeken bij:

Bekijk meer Indonesië vakanties

Interessant voor jou

17 januari 2023, 8 dagen
All-Inclusive

19 oktober 2022, 13 dagen
Logies en ontbijt

5 oktober 2022, 10 dagen
Logies en ontbijt

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Indonesië > 5-sterren Bali, Indonesië