Bario Hotel

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Bario Hotel - Curaçao

Bario Hotel is een gezellig en kleinschalig hotel midden in het centrum van Willemstad. Het heeft daarmee een ideale ligging op loopafstand van de bezienswaardigheden en gezellige restaurants. Dit 3-sterrenhotel bestaat uit diverse sfeervole oude stadsvilla's waar je een 2-persoonskamer of 2-kamerappartement kunt boeken. Door de kleurrijke gebouwen met allerlei muurschilderingen komt je helemaal in Curaçaose sferen!

Centrale ligging

Omdat Bario Hotel midden in Willemstad ligt, loop je zo naar de Koningin Emmabrug, ook wel bekend als de Pontjesbrug. Wanneer je deze brug oversteekt kom je in de bekende wijk Punda. Slenter hier lekker rond of zoek een gezellig restaurantje uit. Voor een dagje strand pak je een taxi, of je huurt een auto zodat je meer van het eiland kunt zien en meerdere witte stranden kunt aandoen.

Kleurrijk verblijf

De kleurrijke muren bij Bario Hotel maken het een vrolijk verblijf met de benodigde faciliteiten. Zo is er een buitenbad met zonneterras en kun je lekkere drankjes halen bij de bar. Deze vakantie is te boeken op basis van logies, maar het is ook mogelijk een onbijt bij te boeken. Wanneer je kiest voor een verblijf in een van de appartementen, dan beschik je over een kitchenette waardoor je ook gemakkelijk zelf wat maaltijden kunt klaarmaken. En heb je daar geen zin in of verblijf je een van de hotelkamers, dan loop je naar buiten en vind je al heel snel volop eetgelegenheden!

Home > Hotels en appartementen > Bario Hotel