Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Bon Bini Seaside Resort

Bon Bini Seaside Resort

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Bon Bini Seaside Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Bon Bini Seaside Resort - Mambo Beach

Ultiem vakantiegevoel in een rustige, maar centrale ligging op Curaçao? Het kan bij Bon Bini Seaside Resort. Je verblijft hier in een nette kleurrijke bungalow en na een kleine wandeling sta je met je voeten in het zand van Mambo Beach, waar je lekker kunt vertoeven én heerlijke cocktails kunt bestellen! Ondanks het prachtige strand, het fijne zwembad en de ideale bungalows, is het wel aan te raden een auto te huur. Curaçao is te mooi om niet te ontdekken!

Kleurrijke bungalows

Bij Bon Bini Seaside Resort zijn twee soorten bungalows te boeken, de 2-kamerbungalow tot 4 personen en de iets grotere 3-kamerbungalow tot 6 personen. De bungalows zijn vrolijk gekleurd aan de buitenkant en netjes ingericht van binnen. Bovendien beschik je over een ruime keuken, zodat je uiteten kunt afwisselen met zelf koken. Maar dat is natuurlijk niet verplicht, want 7 kilometer verder in Willemstad zijn volop leuke restaurantjes te vinden!

Gunstige ligging op Curaçao

Mocht je geen auto huren, dan is er op 300 meter afstand een bushalte te vinden. Bovendien kun je iedere dag mee met de gratis shuttlebus die je naar de supermarkt Vreugdenhill brengt. Als je daar geen zin in hebt, dan kun je zelfs een boodschappenpakket boeken bij de receptie. Bon Bini Seaside Resort ligt daarnaast op 300 meter van Mambo Beach en als gast van dit fijne hotel heb je gratis toegang tot het Seaquarium strand, waarvoor je de vouchers eveneens bij de receptie kunt halen. Laat de vakantie maar beginnen!

Home > Hotels en appartementen > Bon Bini Seaside Resort