Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa

Malediven - Baa Atol - Royal Island

Travis header

Royal Island Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Royal Island Resort & Spa - Malediven

Heb je altijd al eens gedroomd om naar de Malediven te gaan? Dan is dit je kans! Geniet van betaalbare prijzen en boek een kamer bij Royal Island Resort & Spa op het eiland Baa-atol. Denk aan witte stranden, azuurblauw water en rust en ontspanning. Je verblijft in een van de houten bungalows die verspreid zijn over de groene tuin. Binnen een paar stappen sta je al met je voeten in het water. Is dit een droom?

Luxe 5-sterrencomplex

Aan luxe zeker geen gebrek bij Royal Island Resort & Spa: het complex beschikt over 5-sterren en heeft maar liefst 150 kamers. Kies bijvoorbeeld over een tuinvilla of de iets ruimere strandvilla's die, de naam zegt het al, op het strand staan. Verder is er een duikcentrum aanwezig om de onderwaterwereld van de Malediven te ontdekken. En natuurlijk kun je ook lekker ontspannen op een van de vele ligbedden.

Fraaie wellness

Ook beschikt het complex over een van de mooiste en meest uitgebreide spa’s van de Malediven van maar liefst 1300m2 groot. Hier kun je genieten van lekkere massages en uitgebreide schoonheidsbehandelingen. Ook is er een sauna en een stoombad aanwezig en kun je heerlijk bubbelen in de jacuzzi. Liever even actief bezig zijn? Sla dan een balletje op de tennisbaan, huur een kano of ga windsurfen. De Malediven zijn te mooi om niet te ontdekken. Grijp nu je kans boek een villa bij het Royal Island Resort & Spa op Baa-atol.

Home > Hotels en appartementen > Royal Island Resort & Spa