Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > All Seasons Apartments

All Seasons Apartments

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

All Seasons Apartments voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

All Seasons Apartments - Bonaire

Als je op zoek bent naar een kleinschalig paradijsje op Bonaire, zit je goed bij All Seasons Apartments! Bij deze 3-sterrenappartementen met een uitstekende beoordeling van haar gasten is het 100% genieten! Je wordt hier vriendelijk ontvangen door Jan en zijn dochter Inge waardoor je je direct thuis voelt. Bovendien heeft All Seasons Apartments een ideale ligging waardoor je na een korte wandeling al op het strand of in het centrum van Kralendijk staat!

All Seasons Apartments is 'half adults only'. Iedereen vanaf 13 jaar is hier welkom. 

Uitzonderlijke service!

Bij All Seasons Apartments verblijf je in een hotelkamer, studio of appartement naar keuze. De hotelkamer heeft een koelkast, waterkoker en Senseo-apparaat, de studio's en appartementen beschikken daarnaast ook over een keuken. Je verblijft hier op basis van logies of logies en ontbijt. In dat laatste geval maken de eigenaren iedere dag een uitgebreid ontbijt voor je klaar, helemaal naar jouw wensen én op het tijdstip dat jij wilt. Topservice!

Fijne ligging

De appartementen zijn rustig gelegen, maar het centrum van Kralendijk is super dichtbij! Hier kun je heerlijk rondslenteren tussen de vrolijk gekleurde huisjes, of lekker eten in een van de vele restaurantjes. Ook voor een dagje strand ben je bij All Seasons Apartments aan het juiste adres, want het eerste strandje vind je al op 250 meter afstand. Bonaire is een prachtig eiland, dus het is zeker aan te raden om een auto te huren en minimaal één dagje rond te touren of een dagtrip naar Klein Bonaire te maken, wat ook vlak bij het complex ligt.

Home > Hotels en appartementen > All Seasons Apartments