Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Boho Bohemian Boutique

Boho Bohemian Boutique

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Boho Bohemian Boutique voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Boho Bohemian Boutique - Curaçao

Verblijf jij in dit Instagrammable hotel op Curaçao? In dit schattige boutique hotel in Willemstad maak je de leukste foto's, geniet je van je welverdiende vakantie én zit je op een ideale plek op dit Caribische eiland. Vanuit Boho Bohemian Boutique loop je namelijk zo het gezellige Pietermaai in, een hippe wijk van Willemstad. Bovendien ligt het strand op slechts 190 meter, dus ook daar ben je binnen no-time.

Knus verblijf op Curaçao

Een verblijf bij het kleinschalige Boho Bohemian Boutique betekent een relaxte vakantie in Bohemian style. Niet alleen ligt het hotel in het hippe Pietermaai, ook heeft het hotel zelf een leuk zwembad, heerlijke ligbedden, een jacuzzi en hele fijne hotelkamers. Alleen de trap is al een fotootje waard. En ook leuk: je kunt gezellig barbecueën op de patio!

Tip: Als je kiest voor de loft met dakterras heb je 360 graden uitzicht op de stad én de zee!

To do tijdens je vakantie

Tijdens je vakantie in Boho Bohemiam Boutique is er genoeg te doen. Natuurlijk geniet je van dit knusse hotel, het strand op loopafstand en de leuke feestjes op het eiland. Maar je kunt ook richting de handelskade lopen of je huurt een auto en gaat eropuit. Doe bijvoorbeeld eens een dagje strandhoppen, waarbij de Grote Knip niet mag ontbreken! Of ga schildpadden spotten bij Playa Grandi in het noorden van het eiland. 

Home > Hotels en appartementen > Boho Bohemian Boutique