Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Tukan Hotel & Beach Club

Tukan Hotel & Beach Club

Mexico - Yucatan - Playa Del Carmen

Travis header

Wij hebben Tukan Hotel & Beach Club gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Tukan Hotel & Beach Club - Mexico

In het bruisende Playa del Carmen in Mexico vind je het gezellige Tukan Hotel & Beach Club. Het hotel is zeer geliefd bij Nederlanders door de ongedwongen sfeer en gezelligheid. Kom volledig tot rust onder de Mexicaanse zon en ontdek dit deel van Mexico helemaal zelf. De ligging van Tukan Hotel & Beach Club is ideaal, want je staat zo op het strand.

Comfortabel verblijf

Wanneer je een kamer bij dit hotel boekt weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. Kies voor een luxe tweepersoonskamer of ga voor een heuse familiesuite. In alle gevallen kun je genieten van ruimte, airco, kluisje, wifi, een balkon en meer. De kamers van Tukan Hotel & Beach Club zijn nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd. Om het jezelf nog comfortabeler te maken, kun je je vakantie ook eenvoudig upgraden naar all-inclusive.

Kom volledig tot rust

In Mexico moet niets, maar alles mag. Het hotel beschikt over een eigen beachclub genaamd KOOL. In Playa del Carmen zijn daarnaast ook nog een aantal hele leuke clubs en restaurants te vinden. Gewoon even lekker op het resort ontspannen? Pak je boekje en ga liggen op een van de ligbedjes bij de twee zwembaden. Optimaal genieten voor een voordelige prijs!

Zon, zee en ontspanning? Dat krijg je bij Tukan Hotel & Beach Club in Playa Del Carmen in Mexico.

Home > Hotels en appartementen > Tukan Hotel & Beach Club