Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Los Arcos Suites Mexico

Los Arcos Suites Mexico

Mexico - Puerto Vallarta - Puerto Vallarta

Travis header

Los Arcos Suites Mexico Mexico voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Los Arcos Suites - Mexico

Op zoek naar een voordelige vakantie naar Mexico? Dit is je kans! Verblijf in deze kleinschalige 3-sterrenaccommodatie en geniet van de gezelligheid in het oude centrum én van de vele palmbomen en de warme zon op het nabijgelegen strand.

Kleinschalig complex

Los Arcos Suites is een kleinschalig appartementencomplex gelegen in het sfeervolle centrum van Puerto Vallarta, de ideale uitvalsbasis om de westkant van Mexico te ontdekken. De kamers hebben een apart zitgedeelte en een kitchenette, zo hoef je niet elke dag uiteten als je niet te veel geld uit wilt geven. Maar dat kan natuurlijk wel, in het centrum zijn veel restaurants te vinden met heerlijk Mexicaans eten.

Gebruik faciliteiten zusterhotel

Nog niet genoeg faciliteiten? Wanneer je in Los Arcos Suites verblijft, mag je ook van de faciliteiten van op 50 meter afstand gelegen Playa los Arcos. Hier heb je een buffetrestaurant, een à-la-carterestaurant en 2 bars. Verhongeren zul je dus niet! En wil je van te voren weten waar je aan toe bent, dan heb je ook de mogelijkheid om voor all-inclusive verzorging te kiezen. Op deze manier heb je de kleinschaligheid van Los Arcos Suites en de faciliteiten van Playa los Arcos, ideaal!

Home > Hotels en appartementen > Los Arcos Suites Mexico