Playa los Arcos Mexico

Mexico - Puerto Vallarta - Puerto Vallarta

Travis header

Vergelijk de prijzen van Playa los Arcos Mexico en bespaar:

Playa los Arcos - Mexico

Op zoek naar een gezellig hotel in Puerto Vallarta in Mexico? Dit 3-sterrenhotel heeft een ideale ligging in het centrum en direct aan het witte zandstrand. Staat Mexico al op jouw bucketlist?

Mexicaanse gastvrijheid

In dit sfeervolle hotel zijn twee zwembaden te vinden en het ligt direct aan het prachtige zandstrand. Dat wordt lekker relaxen in de zon! Of neem jij een duik in de zee en ga je op zoek naar de mooiste visjes? Na een dagje zon, kun je aanschuiven in een van de restaurant bij het hotel: 'Café Maximilian' of 'Mi Pueblito'. Dat wordt smullen! Indien gewenst kun je kiezen voor all-inclusive verzorging. Dan zijn ontbijt, lunch, diner en drankjes allemaal inbegrepen en weet je van te voren precies wat je kan verwachten. 

Ligging in de 'romantic zone'

Voor meer gezelligheid loopt je naar buiten en ben je direct in het levendige oude centrum van Puerto Vallarta. Het hotel bevindt zich in de zogeheten 'romantic zone' waar je veel restaurants en leuke barretjes vind. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!