Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Playa los Arcos Mexico

Playa los Arcos Mexico

Mexico - Puerto Vallarta - Puerto Vallarta

Travis header

Playa los Arcos Mexico Mexico voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Playa los Arcos - Mexico

Op zoek naar een gezellig hotel in Puerto Vallarta in Mexico? Dit 3-sterrenhotel heeft een ideale ligging in het centrum en direct aan het witte zandstrand. Staat Mexico al op jouw bucketlist?

Mexicaanse gastvrijheid

In dit sfeervolle hotel zijn twee zwembaden te vinden en het ligt direct aan het prachtige zandstrand. Dat wordt lekker relaxen in de zon! Of neem jij een duik in de zee en ga je op zoek naar de mooiste visjes? Na een dagje zon, kun je aanschuiven in een van de twee restaurants bij het hotel: 'Café Maximilian' of 'Mi Pueblito'. Dat wordt smullen! Indien gewenst kun je kiezen voor all-inclusive verzorging. Dan zijn ontbijt, lunch, diner en drankjes allemaal inbegrepen en weet je van tevoren precies wat je kan verwachten. 

Ligging in de 'romantic zone'

Voor meer gezelligheid loopt je naar buiten en ben je direct in het levendige oude centrum van Puerto Vallarta. Het hotel bevindt zich in de zogeheten 'romantic zone' waar je veel restaurants en leuke barretjes vindt, zoals iK Mixology Bar & Cuisine en het unieke Mar Y Vino waar je met je voetjes in het zwembad kunt eten (zie foto's). Deze restaurants zijn niet inbegrepen bij de all-inclusive verzorging van Playa los Arcos, maar wel leuk om een keer een drankje te doen of uiteten te gaan!

Home > Hotels en appartementen > Playa los Arcos Mexico