Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Dhow Inn

Tanzania - Zanzibar - Paje

Travis header

Dhow Inn op Zanzibar voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Dhow Inn Boutique Hotel - Zanzibar

De Nederlandse eigenaar van het Dhow Inn Boutique Hotel heeft hier een klein kitesurfparadijs gerealiseerd. Het ligt direct aan het strand bij Paje, op een plek waar bijna altijd wind en golven zijn. Het resort is ontworpen in de typische stijl van Zanzibar: witte, geometrisch gevormde huisjes met een rieten dakbedekking. Het wit en de groene planten en bomen vormen een prachtig contrast met het blauwe water van Indische Oceaan.

Laid back luxury

In het Dhow Inn Boutique Hotel geniet je van de zogenaamde ‘laid back luxury’ wat inhoudt dat er tot in detail gedacht is aan jouw comfort! Lekker luieren op de loungebank van je eigen terras en overal op het terrein een snelle wifiverbinding. Met maar liefst 3 zwembaden is er plaats genoeg om een duik te nemen of op een ligbedje in de zon te vertoeven. Voor de smulpapen zijn er 2 restaurants en een loungebar; elk met een andere menukaart en interieur. Zo heb je een brede keuze en kun je altijd genieten van heerlijke verse maaltijden én cocktails!

Kitesurfen en meer 

Natuurlijk kun je jouw dagen doorbrengen met kitesurfen. Maar waarschijnlijk wil je het afwisselen met andere bezigheden. Vanaf je het Dhow Inn Boutique Hotel wandel je over het strand in 10 minuten naar het centrum van het stadje Paje. Het is leuk om daar eens rond te wandelen! Vraag in je hotel ook naar de mogelijkheden voor excursies. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een tocht naar het historische Stone Town en Prison Island, of naar Jozani Chwaka Bay Nationaal Park in combinatie met een kruidentour.

Home > Hotels en appartementen > Dhow Inn