Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Thailand > All-Inclusive Thailand

All-Inclusive Thailand

Travis header

Best Western Premier Bangtao Beach

5 juni 2024
9 dagen
Phuket, Thailand
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Best Western Premier Bangtao Beach

5 juni 2024
9 dagen
Phuket, Thailand
All-Inclusive
Vliegtuig
Bekijk reviews

Best Western Premier Bangtao Beach - Thailand

Best Western Premier Bangtao Beach is een pareltje van een hotel in Thailand. In dit hotel vind je de perfecte mix van rust en gezelligheid. Met de 3 beschikbare zwembaden, een ligging aan het heerlijke strand en een dagelijkse planning vol activiteiten voor jong en oud hoef je nooit stil te zitten tijdens je verblijf. Je kunt je verblijf boeken op basis van logies tot all-inclusive. Zo kun je jouw verblijf helemaal aanpassen op jouw behoeften!

Phuket bezoeken

Wil je er een dagje op uit? Tegen een kleine betaling kun je vanaf het hotel met de shuttlebus binnen een half uurtje naar Phuket. In het centrum van Phuket kun je een bezoekje brengen aan het Phuket Trickeye Museum. In dit museum zijn interactieve 3D schilderijen geschilderd op de vloeren en muren. Zo lijkt het dus alsof je ineens midden in de jungle staat of naast de Hulk op de foto staat. Er zijn natuurlijk ook genoeg tempels te bezoeken en voor de shopliefhebbers onder ons: je kunt je uitleven langs de marktkraampjes van deze stad. 

Op huwelijksreis

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een passende huwelijksreis? Dit hotel is de perfecte plek voor jullie honeymoon. Bij je boeking kun je aangeven dat je voor jullie huwelijksreis komt en de rest doet het hotel. Ze zorgen ervoor dat er bij aankomst een flesje bubbels, bloemen en een fruitmand voor je klaar staan! 

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Best Western Premier Bangtao Beach is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Thailand > All-Inclusive Thailand