Thailand

Vakantie naar Thailand

Witte zandstranden, regenwouden en prachtige tempels

Paradijs! Witte zandstranden, regenwouden, prachtige tempels en heerlijk Aziatisch eten! Ontspan in één van de bekende badplaatsen, Hua Hin, Cha-am, Pattaya of Phuket of huur een auto of scooter en bekijk de prachtige omgeving. Er is genoeg te zien. Van regenwouden tot bijzondere tempels en de boeddhistische cultuur die je overal terug ziet komen. Reizen naar Thailand is helemaal niet zo duur als dat de meeste mensen denken én als je naar Thailand gaat, weet je zeker dat je gastvrij ontvangen wordt door de vriendelijke en vrolijke bevolking. Het land wordt dan ook niet voor niets “Het land van de glimlach” genoemd.

De laatste aanbiedingen voor Thailand

22 november 2021, 8 dagen


Phuket, Thailand

26 september 2021, 9 dagen


Khao Lak, Thailand

24 januari 2022, 14 dagen


Phuket, Thailand

5 juli 2021, 9 dagen


Hua Hin, Thailand

De hoofdstad van Thailand is Bangkok, een erg drukke, chaotische stad. Vooral in één van de oudste wijken van de stad, China Town, is het erg druk. Overal rijden auto’s, brommers en tuk-tuk’s (een veelvoorkomend openbaarvervoersmiddel in Thailand, veelal met vrolijke kleuren en versieringen). Voor de shopliefhebbers onder ons is Bangkok een paradijs. Er zijn grote moderne shopping malls en diverse drijvende markten waar je van alles kunt kopen. Damnoen Saduak is één van de meest populaire drijvende markt in Bangkok en omgeving. Je vaart langs vele bootjes waar je allerlei etenswaren en andere producten kunt koken. Als je vroeg in de ochtend gaat, voordat alle bussen met toeristen arriveren, beleef je de authentieke sfeer van de drijvende markt.

Voor een zon, zee en hagelwitte stranden, moet je in het Zuiden van Thailand zijn. Hier vind je kilometerslange zandstranden en vele tropische eilanden, zoals Phuket, Koh Phi Phi en Koh Lanta. Dit zijn ideale vakantiebestemmingen voor zonaanbidders en watersportliefhebbers.

Beste reistijd
Als je de kans op regen zo klein mogelijk wilt houden, reis je tussen november en april naar Thailand. Wil je wat meer rust, dan kun je tijdens de regenmaanden reizen (tussen juni en oktober). De kans op regen is dan wat groter, maar regen in Thailand is niet te vergelijken met regen in Nederland. In Nederland kan het dagenlang achter elkaar regenen, in Thailand is dit zelden langer dan een uur. Het knapt snel op en je kunt gewoon weer genieten van het lekkere weer. Geen reden om niet in deze periode te reizen dus, sterker nog, het is vaak een stuk goedkoper!

Vaccinaties
Een inenting tegen DTP en hepatitis A worden aangeraden als je naar Thailand reist. Blijf je langer dan drie maanden, dan worden ook hepatitis B, buiktyfus en rabiës aangeraden. Als je naar Thailand op vakantie gaat, neem dan contact op met GGD, zodat je zeker weet dat je de juiste vaccinaties krijgt.

Visum
Een visum heb je in Thailand niet nodig, behalve als je langer dan 30 dagen gaat reizen. Wel heb je een paspoort nodig die nog minimaal 6 maanden na vertrek uit Thailand geldig is.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen