Nha Terra Kaapverdië

Kaapverdie - Sal - Santa Maria

Travis header

Nha Terra - Kaapverdië

In Santa Maria op het Kaapverdische eiland Sal vind je het charmante hotel Nha Terra. Dit hotel is met name populair door de bizar goede ligging: je staat binnen een paar stappen met je tenen in het spierwitte zandstrand. Voeg hierbij het azuurblauwe water van de zee toe en je vakantieplaatje is compleet. Het hotel ligt midden in het levendige stadje: er is dus genoeg te doen in de nabije omgeving.

Voordelig slapen

Een verblijf in Nha Terra is eigenlijk altijd goedkoop. Het hotel beschikt over twee sterren, maar je komt er al gauw achter dat je niet meer sterren nodig hebt wanneer je op Kaapverdië bent. Het eiland is te mooi om op je resort te blijven zitten! De standaardkamers van Nha Terra zijn simpel, maar altijd schoon. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf aan het strand

Geniet van het leven

Wanneer luxe geen prioriteit heeft in je vakantie is Nha Terra het ideale vakantieadres. Het hotel beschikt over een fijn buitenzwembad met een zonneterras. Even het dorp in kan ook zomaar: je vindt tientallen winkeltjes en restaurants om de hoek. Het leuke aan de ligging van Nha Terra is dat je écht de lokale sfeer van Kaapverdië kunt proeven. En dat voor een hele lage prijs!

Nha Terra op het Kaapverdische eiland Sal is dé ultieme goedkope uitvalsbasis voor een fijne vakantie naar de zon.

Home > Hotels en appartementen > Nha Terra Kaapverdië