Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Landhuis Bona Vista

Landhuis Bona Vista

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Landhuis Bona Vista voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Landhuis Bona Vista - Curaçao

Verscholen achter de bomen in een rustige wijk van Willemstad, ontdek je Landhuis Bona Vista als een verfrissende oase. In dit gerenoveerde landhuis, slechts een steenworp afstand van het gezellige Mambo Beach en het levendige centrum van Willemstad, tref je zes vrolijk geel geschilderde vrijstaande appartementen, ieder met een eigen overdekt terras. Het hoogtepunt is zonder twijfel het unieke gezamenlijke zwembad, gevuld met bronwater vanuit een ondergrondse bron op het terrein.

Ultiem comfort en een snufje geschiedenis

Elk appartement biedt de gasten ultiem comfort met faciliteiten als airconditioning, wifi en een goed uitgeruste keuken. De appartementen variëren in grootte én geschiedenis. Stuk voor stuk zijn de appartementen uniek: Zo is er ’t Koetshuys, een gerenoveerd voormalig koetshuis daterend uit 1780, en ’t Kempenhuys, een sfeervol omgebouwde voormalige zeecontainer.

Voor gezelschappen tot 16 personen biedt Landhuis Bona Vista de mogelijkheid om het gehele complex te boeken, zodat je in privacy kunt genieten van alles wat deze accommodatie te bieden heeft.

Ontdek Willemstad

Dankzij de gunstige ligging van Landhuis Bona Vista, ben je binnen 10 minuten in het hart van Willemstad. Deze historische stad barst van de kleurrijke gebouwen, lokale winkeltjes en traditionele eetgelegenheden, zoals Plasa Bieu. Naast heerlijk dineren, is een wandeling door het centrum van Willemstad een reis door de tijd, waarbij je de rijke geschiedenis van Curaçao kunt opsnuiven. En na een dag vol avontuur en ontdekkingen, is er niets fijner dan terugkeren naar je appartement bij Landhuis Bona Vista voor een ontspannen avond onder de Caribische sterrenhemel.

Home > Hotels en appartementen > Landhuis Bona Vista