Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Scuba Lodge & Ocean Suites

Scuba Lodge & Ocean Suites

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

Scuba Lodge & Ocean Suites op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Scuba Lodge & Ocean Suites - Curaçao

Dit vrolijk gekleurde hotel en appartementencomplex op Curaçao is te gek! Scuba Lodge & Ocean Suites ligt in de hippe wijk Pietermaai waar je volop gezellige restaurants, barretjes en zelfs beachclubs vindt. 

Faciliteiten en verzorgingstype naar keuze

Niet alleen heeft Scuba Lodge & Ocean Suites een ideale ligging, het heeft ook alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne vakantie. Zo zijn er twee buitenbaden met ligbedden en parasols, kun je kiezen voor een appartement of hotelkamer en zijn er twee à-la-carterestaurants. Daarnaast is er een bar voor al je verfrissende drankjes. Je hebt tijdens je verblijf bij Scuba Lodge & Ocean Suites de keuze of je op basis van logies blijft, logies en ontbijt of zelfs halfpension als je zowel ontbijt als avondeten inclusief wilt hebben. 

Zon, zee, strand en duiken!

De naam van het hotel zegt het eigenlijk al, maar je kunt hier ook terecht om te gaan duiken. De felroodgekleurde bus brengt je naar de duiklocatie en het avontuur kan beginnen. Je kunt zelfs je PADI behalen tijdens je vakantie op Curaçao. Scuba Lodge & Ocean Suites ligt direct aan zee met een strand op slechts 50 meter lopen. Hier kun je natuurlijk ook lekker zwemmen of snorkelen, of je gaat mee op een georganiseerde snorkeltrip. En als je een auto huurt, zul je meer prachtige stranden van Curaçao ontdekken. Let's go!

Home > Hotels en appartementen > Scuba Lodge & Ocean Suites