Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Luxury Bahia Principe Bouganville

Luxury Bahia Principe Bouganville

Dominicaanse Republiek - Dominicaanse Republiek - La Romana

Travis header

Luxury Bahia Principe Bouganville voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Luxury Bahia Principe Bouganville - Dominicaanse Republiek

Vanaf het eerste moment dat je voet zet binnen het Luxury Bahia Principe voel jij je één en al koninklijk. Het is bijna schrikwekkend hoe luxe dit resort is. Het resort bestaat uit 400 junior suites waar jij de optimale luxe tijdens je vakantie kunt beleven! 

Princes and princesses

Zo voel jij je zeker! Het resort heeft meerdere zwembaden waar je als gast gebruik van kan maken en het ligt direct aan het witte zandstrand. Wil je op het strand liever een dagje in de schaduw liggen dan staan er talloze palmbomen die jou graag van wat schaduw voorzien. En veel palmbomen staan er zeker! Sommige kamers beschikken over de mogelijkheid van zicht op de zee. Zit je haar niet goed meer na al dat chloor en het zout van de zee? Dan plan je toch even een afspraak bij de kapper in het hotel. Het hotel is echt van alles voorzien! 

Cocktail tijd

Naast de meerdere buffetrestaurants die worden aangeboden heb je ook de mogelijkheid te dineren in een van de à-la-carterestaurants. De bartenders wachten al op je bij de poolbar en ze maken graag hun specialiteiten voor je klaar, terwijl jij nog even geniet in het zwembad. 

Home > Hotels en appartementen > Luxury Bahia Principe Bouganville