Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Tropical Attitude

Tropical Attitude

Mauritius - Oostkust - Trou D Eau Douce

Travis header

Wij hebben Tropical Attitude gevonden bij:

Le Tropical Attitude - Mauritius

Le Tropical Attitude is een perfect hotel voor degene die op zoek zijn naar een moderne en relaxte vakantie. Omdat dit een adults only hotel is, geniet je hier echt even samen van de luxe en de prachtige natuur die Mauritius te bieden heeft. Los van het mooie strand, heb je hier een prachtige tropische tuin die je door middel van een wandeling samen kunt bewonderen. Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad waar je gebruik kunt maken van de ligbedden.

Île aux Cerfs

De naam zal je niet veel zeggen, maar als je hier eenmaal bent geweest, dan zul je de naam niet snel vergeten. Île aux Cerfs is een particulier eilandje dat langs Mauritius ligt. Je kunt hier gratis en voor niets met de boot komen die twee keer per dag vertrekt en je ook weer netjes terugbrengt. Eenmaal gearriveerd op dit eiland zal je mond open vallen van verbazing. Je staat hier op het witte zandstrand tussen de natuur en het helderblauwe water in. En: Als we helderblauw zeggen, dan bedoelen we ook echt helderblauw. Zo zie je alle visjes langs je zwemmen of ontdek je dit stukje onderwaterwereld snorkelend, als je je snorkelset meegenomen hebt.

Lokale keuken

Wil je meer van de lokale keuken proeven en weten wat voor lekkers Mauritius allemaal te bieden heeft? Dat kan! Taba-J kun je bij het hotel vinden en serveert in de middag lokale gerechten en snacks. Dat komt mooi uit, want een aantal dingen moet je hier echt geproefd hebben. En als je hier op basis van all-inclusive verblijft, kun je hier natuurlijk onbeperkt van genieten. Of ga je toch liever voor een cocktail aan het witte zandstrand van Mauritius?

 

Home > Hotels en appartementen > Tropical Attitude