Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa

Mexico - Riviera Maya - Yucatan

Travis header

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa Mexico voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa - Mexico

Beleef een onvergetelijke vakantie in het Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa. Dit prachtige all-inclusive hotel ligt in Yucatan, direct aan een prachtig palmenstrand. Niet alleen de azuurblauwe zee steelt de show, ook de Maya ruïne en omliggende jungle maken het plaatje erg bijzonder! Je beleeft hier een fijne vakantie en het hotel is zowel voor partners als voor gezinnen een goede uitvalsbasis voor een onbezorgde tijd in het prachtige Mexico.

Groots genieten

Het Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa is een ruim opgezet resort met tal van faciliteiten voor jong en oud. Met maar liefst drie zwembaden, een kinderbad en een Lazy River is het hier goed vertoeven. Natuurlijk lonkt de zee ook voor een verfrissende duik. Binnen enkele seconden sta je met de voeten in het parelwitte zand! Daar kun je gedurende 1 uur per dag gebruikmaken van de kajaks en snorkelsets. Ook een uitgebreid wellnesscentrum biedt ultieme ontspanning. Geniet van de sauna, het stoombad of een Zweedse massage. Overdag en in de avond is er gezellig entertainment. Het is voor iedereen, jong en oud, optimaal genieten in Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa.

Verder maak je hier gebruik van een zeer uitgebreide all-inclusive formule. Met maar liefst 10(!) restaurants, waarvan 8 à-la-carte, 11 bars en vele activiteiten, kom je hier niets te kort! Bovendien zijn de kamers super-de-luxe: Je verblijft hier in een "deluxe juniorsuite" mét jacuzzi!

Prachtige omgeving

Een vakantie in Mexico betekent een indrukwekkende, tropische omgeving. Het Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa is omringd door een prachtige natuur. Daarnaast is het gelegen aan een snorkelvriendelijke baai en de onderwaterwereld is in Mexico meer dan de moeite waard om te bekijken! Het is ultiem genieten op het grootse resort. Je geniet hier niet alleen van het pracht plaatje, maar ook van de rust, ruimte en luxe. Ultiem genieten en ontspannen, zoals het hoort tijdens de vakantie.

Home > Hotels en appartementen > Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa