Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Startpakket Indonesië - Bali

Startpakket Indonesië - Bali

Alle rondreizen

Travis header
963,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Startpakket Bali

25 september 2024
10 dagen
Indonesië

Startpakket Bali: Vlucht, transfer en 2 hotelovernachtingen

Bali, het 'Eiland der Goden', is calling! Dit startpakket Indonesië - Bali biedt je de ultieme vrijheid om dit paradijselijke eiland op jouw manier te ontdekken. Deze individuele rondreis is de perfecte basis voor jouw unieke avontuur. Het pakket omvat een retourvlucht van Amsterdam naar Denpasar, de transfer van de luchthaven naar je 3-sterrenhotel, en de eerste twee nachten van je verblijf. Wat je daarna doet, is helemaal aan jou!

Je eigen Bali-avontuur

Na aankomst in Denpasar en twee ontspannen eerste nachten in hotel Swiss-Bel Tuban, ben je vrij om je eigen avontuur te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om op Bali te blijven en de prachtige stranden, levendige cultuur, en adembenemende tempels te verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de Pura Tanah Lot, een van de meest bezochte tempels op Bali? Deze tempel biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Maar waarom zou je je tot Bali beperken? Indonesië heeft zoveel meer te bieden! Ga op avontuur en bezoek een van de andere fantastische Indonesische eilanden rondom Bali. Pak bijvoorbeeld de boot naar de bounty-achtige Gili-eilanden om daar bij te komen van alle hectiek van thuis. Of ga naar de schitterende Nusa-eilanden, net onder Bali. Het maakt niet uit welke keuze je maakt, elke dag is een nieuw avontuur.

Voel je thuis aan de andere kant van de wereld

Ongeacht je reisplannen, je zult je altijd thuis voelen op Bali. Je verblijft de eerste twee nachten in hotel Swiss-Bel Tuban, dat een comfortabel verblijf en een warm welkom biedt. Het hotel is gevestigd in Tuban, een rustig gebied dat een perfecte uitvalsbasis biedt voor je verdere ontdekkingen. Vanaf hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus pak je koffer en begin vandaag nog met het plannen van je droomreis naar Bali!

Route:

Denpasar
Zelf invullen

Bekijk dagprogramma

Home > Rondreizen > Startpakket Indonesië - Bali