Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Startpakket

Startpakket

Sorteer op:
Aanbevolen|Prijs oplopend
Je hebt alle beschikbare opties bekeken. Pas de filters aan voor meer resultaten.

Waar kun je een rondreis boeken?

Rondreis startpakket

Wil jij graag een mooie rondreis maken, maar wel de vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wilt? Dan is een rondreis startpakket precies wat je nodig hebt. Het combineert de eerste gemakken van een georganiseerde reis met de vrijheid om je eigen avontuur te kiezen.

Wat houdt een rondreis startpakket in?

Een rondreis startpakket is jouw springplank naar avontuur. Het omvat meestal een retourvlucht, transfer naar het hotel en accommodatie voor de eerste paar nachten. Na deze zorgeloze start ben je vrij om je eigen reisroute uit te stippelen en de bestemming op jouw tempo te verkennen. Het enige wat daarna nog vaststaat, is de retourvlucht.

Wil je wel graag met je eigen reisgezelschap op pad, maar een wat meer uitgestippelde reis? Dan kun je ook een individuele rondreis overwegen. Dan ga je met privéchauffeur of eigen auto op pad, maar heb je wel al een (redelijk) vaste planning.

Populaire bestemmingen als startpakket

Of je nu de tropische stranden van Bali en de bruisende straten van Bangkok wilt ontdekken, of je jezelf wilt onderdompelen in de zonnige staat Florida, een rondreis startpakket geeft je de vliegende start die je nodig hebt. Andere fantastische bestemming om te ontdekken met behulp van een startpakket zijn Mexico en Cuba.

Voordelen van een startpakket

 • Stressvrij beginnen
  Na een lange vlucht wil je waarschijnlijk niet meteen bezig zijn met het regelen van vervoer en het zoeken naar een hotel. Met een startpakket is dit al voor je geregeld, zodat je kunt beginnen met ontspannen en genieten van je reis.
 • Flexibiliteit
  Hoewel de eerste paar dagen zijn geregeld, ben je daarna vrij om je eigen plan te trekken. Of je nu wilt ontspannen op het strand, lokale markten wilt verkennen, je aan avontuurlijke activiteiten wilt wagen of je wilt onderdompelen in het bruisende nachtleven, de keuze is aan jou. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Kostenbesparing
  Door de essentiële zaken zoals vluchten en accommodatie als pakket te boeken, kun je soms geld besparen in vergelijking met het apart boeken van deze elementen.
 • Veiligheid
  Vooral als je een onervaren reiziger bent, kan het prettig zijn om te weten dat de eerste stappen van je reis geregeld zijn door professionals. Dit geeft een veilig gevoel, terwijl je rustig de nieuwe omgeving verkent.

De wereld ligt aan je voeten

Of je nu verlangt naar de exotische stranden van Bali, de levendige cultuur van Bangkok, het avontuur in Florida, of de historische schoonheid van Mexico en Cuba, een rondreis startpakket is de perfecte manier om je reis te beginnen. Met het gemak van een georganiseerd begin en de vrijheid om je eigen pad te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bekijk hotels Startpakket >

Startpakket vakantie boeken bij deze aanbieders:

Ga terug naar alle rondreizen en bekijk de laagste prijzen van vandaag:
Alle rondreizen

Home > Rondreizen > Startpakket