Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Rondreizen > Startpakket Cuba - Varadero

Startpakket Cuba - Varadero

Alle rondreizen

Travis header
981,- per persoon
Bekijk aanbieding

Gevonden bij: TUI

Startpakket Cuba

7 maart 2024
9 dagen
Cuba

Startpakket Cuba - Varadero

Bienvenido a Cuba! Met het Startpakket Cuba - Varadero ben je klaar voor een op maat gemaakt avontuur. Dit pakket omvat een retourvlucht, een transfer van de luchthaven naar het hotel en de eerste twee nachten in Memories Jibacoa, een adults only hotel (16+) op basis van all-inclusive. Na deze zorgeloze start heb je de vrijheid om je reis zelf vorm te geven. Of je nu kiest voor een verblijf in Varadero, het ontdekken van het hele eiland, of een mix van beide, de keuze is aan jou.

Ontdek de betovering van Cuba

Cuba wacht om door jou ontdekt te worden. Kies ervoor om te wandelen over El Malecón in Havana, om te genieten van het adembenemende landschap van de Viñales vallei, of trek naar het oosten om de binnenlanden van Cuba te ontdekken. Of je nu een cultuurliefhebber, een natuurliefhebber, een senior, een stelletje of een familie met oudere kinderen bent, er is voor iedereen iets te doen. Cuba's charme ligt in het feit dat de tijd er stil lijkt te hebben gestaan, waardoor het een unieke bestemming is om te ontdekken.

Jouw reis, jouw regels

Het Startpakket Cuba - Varadero is meer dan alleen een reis; het is de eerste bouwsteen van jouw unieke avontuur door Cuba. Met inbegrip van de vlucht, de transfer en de eerste twee hotelnachten, biedt dit pakket een soepele start van je reis. Daarna is de keuze aan jou. Laat je verleiden door de ritmes van salsa, de smaak van een authentieke mojito en de charme van de oldtimers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus twijfel niet, pak je kans en beleef de reis van je leven in het prachtige Cuba!

Route:

Varadero
Zelf invullen

Home > Rondreizen > Startpakket Cuba - Varadero