Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hacienda Wayaca

Hacienda Wayaca

Aruba - Aruba - Oranjestad

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Hacienda Wayaca gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Hacienda Wayaca - Aruba

Als je op zoek bent naar een voordelig verblijf op Aruba zit je bij Hacienda Wayaca goed. Dit kleinschalige hotel heeft een tropische tuin met zwembad en heeft een rustige ligging in de gelijknamige villawijk Wayaca. Het is een ideale uitvalsbasis om het prachtige Aruba te ontdekken!

Tropische tuin

Bij Hacienda Wayaca word je gastvrij ontvangen. Je loopt direct door de kleurrijke tropische tuin van het complex. Wuivende palmbomen, kleurrijke bloemen en mooie cactussen, je vind het hier allemaal. Wil je meer zien? Ga dan zeker naar Arikok National Park! Op het complex zelf kun je barbecueën of je kunt je eigen maaltijd klaarmaken in het appartement met ruime keuken. Maar natuurlijk zijn er in de buurt ook genoeg gezellige restaurantjes waar je kunt eten!

Ideale uitvalsbasis

Hacienda Wayaca heeft een rustige ligging in Oranjestad, vlak bij de luchthaven van dit Caribische eiland. Het centrum van Oranjestad ligt op 2 kilometer afstand dus is ook gemakkelijk te bereiken. Wil je meer van Aruba zien, of elke dag een ander strandje aandoen? Dan is een auto huren een aanrader. Aruba heeft veel mooie witte stranden waar je goed kunt snorkelen, dus het is zonde om deze paradijsjes niet te bezoeken!

Home > Hotels en appartementen > Hacienda Wayaca