Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hyatt Regency Hua Hin Thailand

Hyatt Regency Hua Hin Thailand

Thailand - Golf van Thailand - Hua Hin

Travis header

Hyatt Regency Hua Hin Thailand Thailand voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Hyatt Regency Hua Hin - Thailand

Ben jij klaar voor het mooste uitzicht over het Thaise strand vanuit het zwembad? Want ja, dat is wat je krijgt bij Hyatt Regency Hua Hin. In de tropische tuin van het resort geniet je van de authentieke Thaise elementen en proef je de cultuur, terwijl jij geniet van de 5-sterrenluxe. 

Kinderpret

Jong en oud vermaakt zich optimaal op het resort. Terwijl mama ontspant in het wellnesscentrum van Hyatt Regency Hua Hin, kunnen papa en de kids zich van de 22 meter lange glijbaan storten. Wat een waterpret! Het strand kun je zien vanaf het zwembad en je rent dus ook zo met je voetjes door het zand de zee in. Tussen het zonnen door haal je verkoelende drankjes bij de bar van het hotel, de barman maakt de gekste cocktails voor je klaar. Tip van Travis: vergeet niet je snorkelsetje mee te nemen om de onderwaterwereld van Thailand te ontdekken. 

Paleisjes

Als je het leuk vind om veel van Thailand te zien, raden wij je aan om je eens te verdiepen in de verschillende excursies die in de buurt worden aangeboden. Zo zie je veel bekende bezienswaardigheden die je volgens gidsen niet mag missen. Wissel excursiedagen af met relaxdagen aan het strand of bij het zwembad om ook goed tot rust te komen tijdens je vakantie. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het Klai Kang Won paleis. Dit is een prachtig paleis in Europese stijl met Spaanse invloeden. Super mooi om even te bekijken! 

Home > Hotels en appartementen > Hyatt Regency Hua Hin Thailand